Wij gingen dus verbouwen

 

Ik kocht een huis…. een mooi huis, maar een oud huis, gelegen in een van de betere buurten van Antwerpen. Op het eerste gezicht leek er niet veel aan te moeten gebeuren voor ik erin kon gaan wonen, maar na het ondertekenen van de verkoopsakte en het in ontvangst nemen van de sleutel bleek er toch nog wel het een en ander te moeten gebeuren.

Op meerdere plaatsen was er wat vochtschade, op plekken waar de meubels van de vorige eigenaar hadden gestaan had de verf toch duidelijk een andere kleur dan op de rest van de muren gekregen, en de lak op de houten vloeren bleek na een flinke poetsbeurt toch niet zo slijtvast als de vorige eigenaar mij had laten geloven.

Maar niet getreurd: ondanks mijn drukke bestaan als jonge professional zou ik dat varkentje wel even wassen. Een nieuwe uitdaging, die ik toch echt niet aan de peperdure vakman wilde overlaten. Wij Nederlanders zijn zuinig, niet waar? Ik maakte een plan, zou steeds een kamer tegelijk aanpakken, zodat de andere ruimtes bewoonbaar zouden blijven, en na eens flink te schrappen in mijn agenda kon ik voldoende tijd vrij maken om de hele klus op een maand of twee te regelen… dacht ik…

Na het aanschaffen van de benodigde materialen voor de eerste klus was ik wel één essentieel onderdeel vergeten: werkkleding. Nog eens terug naar de winkel? Ach nee, kom, er ligt nog wel een oude broek in de kast, in dat Led Zeppelin T-shirt zit al een gat, en die sportschoenen zijn al bijna versleten.

Ik schuurde, ik bikte, ik verfde en lakte. Mijn oude kleren werden vuil. "Nee, dat kan niet in de wasmachine. Dan maar verder in deze broek." Als ik in de avonduren werkte waren er genoeg dagen dat ik even snel iets deed in mijn goede kleren, want ik werkte toch zo proper!

Uiteraard duurde de klus langer dan gedacht, en na een half jaar schaven en slijpen, plamuren en beitsen stond ik op een mooie zomerochtend voor mijn kledingkast, en moest ik tot mijn grote schrik vaststellen dat er niet een T-shirt meer in mijn kast lag dat geen verfspat of ander spoor van mijn geploeter bevatte.

Maar ik was nog lang niet klaar! Dan toch maar op zoek naar een setje werkkleding. Bij de bouwmarkt schrok ik van de prijzen. Mijn job betaalde goed, maar als je dagelijks producten moet aanschaffen loopt het al snel behoorlijk in de papieren, en word je dus toch wat zuiniger.

Een vriend stuurde me die zelfde dag echter een geweldige tip: een Zalando België kortingscode. Daarmee vond ik aan geweldige prijzen precies wat ik nodig had om verder te kunnen werken.

Binnen twee maanden was mijn hele huis als nieuw.

En ik ook!

Want als bijkomende kost moest ik een groot deel van mijn garderobe afschrijven en weggooien, maar dankzij de Zalando België kortingscode schafte binnen mijn budget een volledig nieuwe outfit aan, en zo was niet alleen mijn huis als nieuw maar ik ook.

Pak vandaag nog die Zalando België kortingscode mee en koop je nieuwe kleding met de meest waanzinnige ortingen!

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>